Kuinka sammuttaa HP-tulostimen Wi-Fi Direct?

Oletko joku, jolla on tietokone tai kannettava tietokone, jota käytät päivittäin? Jos vastauksesi on kyllä, tiedät jo, kuinka joskus on välttämätöntä saada paperikopiot työstäsi ja muista esineistäsi. Mutta mikä on paras saada niitä? Se tapahtuu tulostimen avulla. Voit käyttää sitä paperikopioiden luomiseen mistä tahansa asiakirjasta tai kuvasta ilman vaikeuksia.

Tarkoittaako tämä kuitenkin, että joka kerta, kun tarvitset painetun version, sinun täytyy käydä verkkokahvilassa? Ei. Tällaisina aikoina paras asia, jonka voit tehdä, on ostaa HP-tulostin kotiisi tai toimistoosi. HP tarjoaa nykyään erilaisia laitteita, joten voit valita minkä tahansa niistä mieltymystesi, vaatimusten ja budjettirajoitusten mukaan.

Tästä syystä sinun pitäisi oppia lisää jokaisesta niistä HP tulostimen tuki tiimin avulla. Niiden avulla voit saavuttaa parhaat tulokset ja vähentää ongelmien todennäköisyyttä huomattavasti. Kaikki nämä tekijät auttavat sinua myös töiden ja projektien suorittamisessa kotona, mikä säästää huomattavasti aikaa vaivattomasti.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun ostat ja käytät tulostinta tarpeisiisi? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla epävarma, kuinka voit käyttää sen useita ominaisuuksia ja palveluita oikein.

Mutta siitä ei pidä huolehtia, koska asiakaspalvelun edustajat ovat käytettävissäsi auttamaan sinua tässä hankkeessa. He voivat tarjota sinulle useita ehdotuksia, vinkkejä ja oppaita, jotka tekevät asioista mukavampaa. Tämän vuoksi sinun tulee ottaa yhteyttä HP-tulostimen tekniseen tukitiimiin mahdollisimman pian saadaksesi parhaat hyödyt.

Tämän lisäksi voit noudattaa muutamia vaiheita, jos haluat poistaa Wi-Fi Direct ominaisuuden käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti.

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on käynnistää HP-tulostin välittömästi
  2. Kun laite alkaa toimia, avaa kohtaamasi valikko-osio
  3. Saatavilla on luettelo vaihtoehdoista, käy se läpi asianmukaisesti ja napauta Asetukset
  4. Edessäsi tulee toinen luettelo vaihtoehdoista, napauta Verkko-vaihtoehtoa
  5. Löydät uudesta luettelosta välilehden nimeltä Wireless Radio tai Wi-Fi Direct, valitse se
  6. Löydät vaihtoehdon poistaa tämä asetus käytöstä, käytä sitä vastaavasti
Jos tarvitset lisäohjeita noudattaessasi yllä olevia ohjeita, soita HP-tulostimen tukinumeroon aina kun tarvitset sitä.

Aiheeseen liittyvät blogit

Popular posts from this blog

Kuinka sammuttaa HP-tulostimen ponnahdusikkunat?

Kuinka ottaa HP-tulostin Wi-Fi käyttöön?