Kuinka sammuttaa HP-tulostin automaattiset päivitykset?

Ei ole väliä, oletko työntekijä tai opiskelija, luultavasti tiedät jo, kuinka tarpeellista on joskus saada paperikopioita. Vaikka koko planeetta on nykyään voimakkaasti riippuvainen tekniikasta ja Internetistä, meidän on silti tulostettava asiakirjoja, kuvia jne. Paras tapa tehdä se on HP-tulostimen avulla.

HP tai Hewlett-Packard toimittaa sinulle laitteita, jotka on valmistettu huippuluokan tekniikalla ja koneilla. Tämän seurauksena sinun tulee sijoittaa johonkin näistä laitteista mahdollisimman pian. Voit myös oppia siitä lisää HP Asiakaspalvelu Suomi tiimin avulla.

Näitä tulostimia on saatavana eri tyyppejä, värejä ja ominaisuuksia, ja voit valita minkä tahansa niistä tarpeidesi, mieltymystesi ja budjettirajoitusten mukaan. Tämän näkökohdan ansiosta sinun on kätevä ostaa laite, joka vastaa tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaikki nämä tekijät selittävät sinulle myös, miksi HP-tulostin  ovat erittäin suosittuja ja yksi markkinoiden parhaista. Siksi sinun tulee etsiä jokainen niistä ja ostaa sellainen mahdollisimman pian saadaksesi parhaat tulokset.

Vaikka olisit hyvin koulutettu tekniikkaan ja Internetin käyttöön, laitteen oikea käyttö saattaa silti olla haastavaa, jos se on ensimmäinen kerta. Mutta tarkoittaako se, että sinun pitäisi luovuttaa? Ei.

Tällaisina aikoina parasta, mitä voit tehdä, on puhua HP-tulostin teknisen tukitiimin kanssa. He ovat ammattilaisia, jotka voivat tarjota erilaisia ​​ehdotuksia, vinkkejä, neuvoja jne. Voit myös pyytää heitä opettamaan sinulle kunkin ominaisuuden tehokkaan käytön.

Muutoin voit tehdä muutaman vaiheen, jos haluat poistaa automaattiset päivitykset -ominaisuuden käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on käynnistää tulostin
  2. Kun laite alkaa toimia, löydät itsesi kotisivulta. Napauta siinä olevaa tulostimen kuvaketta
  3. Edessäsi tulee näkyviin vaihtoehtoluettelo, napauta Lisäasetukset-välilehteä
  4. Napsauta kohtaamistasi uusista vaihtoehdoista Työkalut
  5. Löydät Tulostinpäivitykset-välilehden uudelta avautuvalta sivulta, napauta sitä
  6. Älä tarkista päivityksiä -painike ilmestyy näytölle, valitse se ja napauta Käytä

Jos et pysty suorittamaan mitään yllä olevista vaiheista, soita HP-tulostin tukinumeroon mahdollisimman pian.

Muu aiheeseen liittyvä blogi


Popular posts from this blog

Kuinka sammuttaa HP-tulostimen ponnahdusikkunat?

Kuinka ottaa HP-tulostin Wi-Fi käyttöön?

Kuinka sammuttaa HP-tulostimen Wi-Fi Direct?